Livrare

Fiecare situatie se stabileste individual, telefonic sau prin e-mail.

Orice vizita la atelier se face cu programare prealabila la telefon: 0745156617

Comenzile online si prin email se primesc NON-STOP. Procesarea acestora se face de luni pana vineri, intre orele 9.00-17.00

Platiti doar in momentul in care primiti produsele.

Preturile de pe site (inclusiv taxele de transport) contin TVA 24%.

 

Modalitati si timpi de livrare

Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei prin curier rapid, in 24-48 de ore* din momentul confirmarii telefonice a comenzii pentru produsele aflate in stoc.

Pentru produsele care nu se afla pe stoc (au mentiunea "Vanzare - La comanda"), termenul de realizare si livrare a acestora va va fi comunicat in urma discutiei telefonice pe care o vom avea cu dvs.

Coletul ajunge direct la adresa furnizata de Dvs.  

Comenzile plasate pana la ora 16:00 sunt expediate in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate a doua zi.

Sambata si duminica nu procesam/expediem comenzi.

* Nota: Termenele de livrare pot suferi modificari din motive ce nu pot fi prevazute (inzapeziri, blocaje, inundatii etc.), sau datorita modului de organizare si logistica a firmelor de curierat. Se pare ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre, ci de modul in care angajatii firmelor de curierat rapid inteleg/reusesc sa isi faca datoria fata de clienti. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

Costuri de livrare

In Bucuresti - 15 lei

In tara - 17 lei

Produsele pot fi ridicate si de la atelierul nostru, dupa o programare telefonica prealabila, caz in care nu mai platiti livrarea.